Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Επικοινωνία με το Σχολείο μας

Επαφή

Διεύθυνση:
Λ. Ηρακλείου 333 Αθήνα Νέο Ηράκλειο 14122

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2102810443,2102813206

Τηλεομοιοτυπία: 2102810832

Φόρμα Επαφής

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.
*

Σχολείο ενάντια στη βία και στον εκφοβισμό

«Το Νέο Λύκειο 2015-2016»

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό newsletter από το σχολείο μας

Ύλη Ενδ. Εξετάσεων 2016

panellinies

Το Βήμα των Μαθητών μας

Εθελοντική Αιμοδοσία

aimodosia

Διεύθυνση ΔΕ Β΄ Αθήνας

  • Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους, τις προκαταρκτικές εξετάσεις και εν γένει για όλες τις διαδικασίες που αφορούν την ανωτέρω προκήρυξη. Στην ως άνω ιστοσελίδα θα υπάρχει ενημέρωση σχετική με θέματα της προκήρυξης. Δείτε σχετικά έγγραφα.

  • Η   Β΄ Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας στο πλαίσιο του δικτύου σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε Β΄Αθήνας “Σημερινός μαθητής-Αυριανός ενεργός πολίτης του κόσμου «ΣΗ.ΜΑ. – Α.Ε.Π.»”, μέσω της Υπευθύνου των Πολιτιστικών Θεμάτων, Ειρήνης- Μαρίας Κουρή, διοργανώνει μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα:  « Φωτογραφίζω την αγαπημένη μου δραστηριότητα ». Δείτε σχετικό έγγραφο.

  • Από την Δ/νση Δ.Ε. Β' Αθήνας ανακοινώνεται ο ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016. Τα καθορισθέντα Εξεταστικά Κέντρα αφορούν την εξέταση μαθητών που φοιτούν στις σχολικές μονάδες ευθύνης της Δ/νσης Δ.Ε. Β' Αθήνας. Δείτε σχετικό έγγραφο.

Ενημερώσεις Υπουργείου Παιδείας